Launch Recite Me assistive technology
Banner Default Image

OJ Professionals

Onze alles omvattende personeelsoplossingen

OJ Professionals biedt flexibele oplossingen voor detachering, projectgebaseerde plaatsing en temp-to-perm recruitment op het gebied van financieel management, audit, verandermanagement, toezicht, risicomanagement & naleving, commercieel bankwezen, verzekeringen en IT-infrastructuur.

Ons brede netwerk van potentiële kandidaten, van net afgestudeerden tot senior managers, zorgt ervoor dat we aan alle eisen van onze klanten kunnen voldoen. Elke kandidaat krijgt training, coaching op maat en prestatiebegeleiding. Zij kunnen rekenen op een gestage ontwikkeling binnen hun eigen vakgebied.

Banner Default Image

Tijdelijke plaatsing

Onze gespecialiseerde teams bieden directe oplossingen voor dringende verzoeken, projecten en programma’s wanneer er sprake is van tijdelijke plaatsing voor een beperkte periode.

85% van de posities zijn binnen 48 uur ingevuld

Contractperiodes van 3 maanden of langer

Projecten uitbesteden

Het leveren van personeel voor projecten met de verplichting om resultaten te boeken ten aanzien van projectmanagement met het Oliver James Professional team.

Snelle levering van een geheel projectteam op korte termijn

Toegang tot een toegewijd team van resource managers

Banner Default Image
Banner Default Image

Tijdelijk naar vast

Bij alle plaatsingen is er de mogelijkheid om een professional permanent in dienst te nemen nadat hij of zij één jaar in functie is.

• Detachering die leidt tot het permanent vervullen van vacatures
• Biedt flexibiliteit ten aanzien van proefperiodes
• Na twaalf maanden een permanente invulling

Til je carrière naar een hoger plan met OJ Professionals

Samenwerken met OJ Professionals biedt je de kans om je vaardigheden uit te breiden en goede relaties op te bouwen met onze vooraanstaande klanten.

Niet alleen heb je uitzicht op een vaste baan na je plaatsing, je kunt ook profiteren van een op maat gesneden loopbaanontwikkeling, coaching door onze HR-prestatiemanagers en training door een van onze partners. Hierdoor kun je je loopbaan een gestage boost geven.

Voor meer informatie kunt je je gegevens achterlaten via het contactformulier.

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?