Banner Default Image

Technology

Derrick (IT Manager) and the lake to himself, made possible by Oliver James.

Ondersteuning van de carrières van technologie-experts wereldwijd

Bij Oliver James zijn we gespecialiseerd in het matchen van technologie-experts in het Verenigd Koninkrijk & Ierland, Continentaal Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Wij behandelen vaste en interim opdrachten; vaak als enige agent, of op een executive search basis. We zijn sinds 2013 gespecialiseerd in dit vak en zijn gepassioneerd om het meest succesvolle technologie recruitment bedrijf ter wereld te worden.

De service die u van ons kan verwachten wordt gedreven door ons doel; focussen op wat voor jou belangrijk is. Met de partnerschappen die we in de loop van de tijd hebben opgebouwd met duizenden technologieprofessionals en de sterke relaties die we hebben met onze klanten, zijn wij in staat om met u samen te werken in elke fase van uw carrière. Wij zullen u ondersteunen, of u nu student bent of op C-Suite-niveau - door onze kennis te gebruiken om u begeleiding en advies te geven zorgen we dat uw carrière succesvol is.

Wanneer u met ons samenwerkt, ontvangt u vertrouwelijk advies, begeleiding, marktinformatie en ondersteuning wanneer u dat nodig hebt - evenals de meest uitgebreide reeks tech kansen op de markt.

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?