Banner Default Image

Actuarial

Daniel (Chief Actuary) and his skiing trips, made possible by Oliver James.

Werk samen met 's werelds meest succesvolle Actuariële team

Bij Oliver James zijn we gespecialiseerd in het matchen van Actuarissen met ervaring in Levens- en Algemeneverzekeringen, Herverzekeringen en Pensioenen & Beleggingen. Wij voltooien permanente en tussentijdse opdrachten in het Verenigd Koninkrijk & Ierland, Continentaal Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Dit vaak als enige agent of op een executive search basis. We zijn sinds 2005 gespecialiseerd in dit vak en zijn trots het meest succesvolle actuariële team ter wereld te zijn.

De service die u van ons kan verwachten wordt gedreven door ons doel; focussen op wat voor jou belangrijk is. Met de partnerschappen die we in de loop van de tijd hebben opgebouwd met duizenden actuariële professionals en de sterke relaties die we hebben met onze klanten, zijn wij in staat om met u samen te werken in elke fase van uw carrière. Wij zullen u ondersteunen, of u nu student bent of op C-Suite-niveau - door onze kennis te gebruiken om u begeleiding en advies te geven zorgen we dat uw carrière succesvol is.

Wanneer u met ons samenwerkt, ontvangt u vertrouwelijk advies, begeleiding, marktinformatie en ondersteuning wanneer u dat nodig hebt - evenals de meest uitgebreide reeks actuariële kansen op de markt.

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?