Banner Default Image

Accountancy & Finance

Adaora (Senior Audit Manager) & her sunset spot, made possible by Oliver James.

Ondersteuning van accountancy- en belastingexperts sinds 2002

Wij van Oliver James zijn gespecialiseerd in het matchen van talent met betrekking tot accountancy-, belasting- en treasury-experts in het Verenigd Koninkrijk & Ierland, Continentaal Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Wij behandelen vaste en interim opdrachten; vaak als enige agent, of op een executive search basis. Wij zijn sinds 2002 gespecialiseerd in dit vak en zijn er trots op een van de meest succesvolle internationale
accountancy- en belastingwervingskantoren te zijn.

De service die u van ons kan verwachten wordt gedreven door ons doel; focussen op wat voor jou belangrijk is. Met de partnerschappen die we in de loop van de tijd hebben opgebouwd met duizenden accountancy professionals en de sterke relaties die we hebben met onze klanten, zijn wij in staat om met u samen te werken in elke fase van uw carrière. Wij zullen u ondersteunen, of u nu student bent of op C-Suite-niveau - door onze kennis te gebruiken om u begeleiding en advies te geven zorgen we dat uw carrière succesvol is.

Wanneer u met ons samenwerkt, ontvangt u vertrouwelijk advies, begeleiding, marktinformatie en ondersteuning wanneer u dat nodig hebt - evenals de meest uitgebreide reeks accountancy kansen op de markt.

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?