Launch Recite Me assistive technology
Banner Default Image

Accountancy & Finance

Adaora (Senior Audit Manager) & her sunset spot, made possible by Oliver James.

Sinds 2002 plaatsen we kandidaten bij vooraanstaande organisaties op het gebied van accountancy en belastingen

Bij Oliver James zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van kandidaten bij vooraanstaande organisaties op het gebied van accountancy, belastingen en treasury in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. We plaatsen mensen voor vaste aanstellingen, maar ook tijdelijke functies. Vaak zijn we dan de enige bemiddelaar of betreft het een executive search. Sinds 2002 hebben we ons gespecialiseerd op dit gebied en we zijn dan ook trots dat we een van de succesvolste recruitmentbureaus zijn op het gebied van internationale accountancy en belastingen.

De dienstverlening die je van ons kunt verwachten is geïnspireerd op ons doel, namelijk dat we ons bovenal richten op wat voor jou belangrijk is. De relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd met duizenden professionals op het gebied van accountancy en de nauwe samenwerking die we met onze klanten aangaan betekenen dat we in staat zijn om samen met jou op te trekken bij elke fase van je loopbaan. We zullen je ondersteunen, of je nu een student bent of al een hoge positie bekleedt. We wenden onze kennis aan om je te begeleiden en van advies te dienen zodat jouw loopbaan een ongekend succesverhaal wordt.

Wanneer je met ons samenwerkt, ontvang je van ons vertrouwelijke adviezen, begeleiding, marktinzichten en algemene ondersteuning als je daar behoefte aan hebt. Daarnaast bieden we een zo breed mogelijk aanbod aan mogelijkheden op het gebied van accountancy.

Accountancy & Finance Team

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?