Banner Default Image

Risk & Compliance

Stephan (Risk Advisor) and hitting his biggest wave, made possible by Oliver James.

Sinds 2003 werken wij samen met toonaangevende risico- en compliance-experts

Bij Oliver James zijn we gespecialiseerd in het matchen van Risk, Compliance en Financial Crime experts in het Verenigd Koninkrijk & Ierland, Continentaal Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Wij behandelen vaste en interim opdrachten; vaak als enige agent, of op een executive search basis. Wij zijn sinds 2003 gespecialiseerd in dit vak en zijn gepassioneerd om het beste risk & compliance recruitment bedrijf in de markt te zijn.

De service die u van ons kan verwachten wordt gedreven door ons doel; focussen op wat voor jou belangrijk is. Met de partnerschappen die we in de loop van de tijd hebben opgebouwd met duizenden risk & compliance professionals en de sterke relaties die we hebben met onze klanten, zijn wij in staat om met u samen te werken in elke fase van uw carrière. Wij zullen u ondersteunen, of u nu student bent of op C-Suite-niveau - door onze kennis te gebruiken om u begeleiding en advies te geven zorgen we dat uw carrière succesvol is.

Wanneer u met ons samenwerkt, ontvangt u vertrouwelijk advies, begeleiding, marktinformatie en ondersteuning wanneer u dat nodig hebt - evenals de meest uitgebreide reeks risk & compliance kansen op de markt.

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?