Banner Default Image

Underwriting & Claims

Dimitri (Underwriting Manager) and even more time on the slopes, made possible by Oliver James.

Ondersteuning van 's werelds toonaangevende underwriting & claims experts

Bij Oliver James zijn we gespecialiseerd in het matchen van Underwriting, Broking & Claims experts in het Verenigd Koninkrijk & Ierland, Continentaal Europa, Azië-Pacific en Noord-Amerika. Wij behandelen vaste en interim opdrachten; vaak als enige agent of op een executive search basis en zijn gepassioneerd het meest toonaangevende recruitmentbedrijf in de markt te zijn.

De service die u van ons kan verwachten wordt gedreven door ons doel; focussen op wat voor jou belangrijk is. Met de partnerschappen die we in de loop van de tijd hebben opgebouwd met duizenden underwriting & claims professionals en de sterke relaties die we hebben met onze klanten, zijn wij in staat om met u samen te werken in elke fase van uw carrière. Wij zullen u ondersteunen, of u nu student bent of op C-Suite-niveau - door onze kennis te gebruiken om u begeleiding en advies te geven zorgen we dat uw carrière succesvol is.

Wanneer u met ons samenwerkt, ontvangt u vertrouwelijk advies, begeleiding, marktinformatie en ondersteuning wanneer u dat nodig hebt - evenals de meest uitgebreide reeks underwriting & claims kansen op de markt.

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?