F78c8974

Werken Met OJ

Onze dienstverlening

Kijk hieronder voor meer informatie

Wij begrijpen dat een organisatie zo goed is als de mensen die er werken. Onze vaste werving en selectie gaat daarom veel verder dan alleen een match in skills en de behoefte op korte termijn.

Exclusieve samenwerking

Een service soortgelijk aan end-to-end executive search, maar dan met een kortere time-to-hire (periode vanaf de start van de zoektocht tot en met plaatsing) en geen financiële risico’s.

· Een exclusieve samenwerking met onze consultants betekent dat jouw/uw opdracht de hoogste prioriteit geniet en eerder wordt behandeld dan standaard zoekopdrachten. Hierdoor resulteert dit in 97% van de gevallen in een plaatsing.

· Een exclusieve samenwerking zorgt voor een eenduidige boodschap richting de kandidaat. Hierdoor kunt u er gerust op zijn dat de kwaliteit van uw merk en organisatie worden gewaarborgd, en kan een aanvraag discreet worden behandeld.

· Wanneer gewenst, laat uw consultant in een volledig overzicht van de markt zien. Het proces tijdens een exclusieve samenwerking duurt korter dan een standaard executive zoekopdracht.

· Vooraf worden geen kosten in rekening gebracht. Betaling vindt plaats na succesvolle bemiddeling.

Standaard zoekopdracht

Toegang tot ons uitgebreide netwerk van kandidaten: niet slechts zij die actief op zoek zijn naar een nieuwe rol, maar juist ook de kandidaten waar we in de loop der jaren proactief een band mee hebben opgebouwd en waarvan we precies weten wat voor hen zou resulteren in een overstap.

·Wij bouwen sinds 2002 al wereldwijd aan ons uitgebreide netwerk van zelfstandige professionals, zowel in Nederland als in het buitenland.

Met elke kandidaat bouwen we aan een stevige samenwerking: meerdere kandidaten hebben we al aan verschillende opdrachten geholpen. Door te luisteren naar wat werkt voor de kandidaat en de klant, zien we dat opdrachten bijna altijd worden verlengd.

Wanneer een kandidaat op opdracht zit, neemt Oliver James alle administratie voor haar rekening. Hiervoor is een administratieve afdeling opgericht, die volledig is toegewijd aan onze wereldwijde interne en externe compliance & finance.

Wat kunt u van ons verwachten:

· Professionele begeleiding van begin tot en met het einde van het zoekproces.
· Het constant updaten van onze kandidatenpool.
· Volwaardige dekking en verzekering.

Het team van Oliver James Professionals biedt detachering aan, op maat gemaakt voor de flexibele ondersteuning van uw organisatie of project, inclusief temp-to-perm oplossingen. Dit doen we binnen de disciplines Finance, Audit, Change Management, Governance, Risk & Compliance, Commercial Banking, Insurance and IT Infrastructure.

Binnen ons brede network bevinden zich kandidaten variërend van net afgestudeerd tot en met senior management, zodat voor elke zoektocht een passende oplossing kan worden geboden. Gedurende de opdracht worden kandidaten opgeleid en gecoacht op hun performance, zodat zij zich kunnen blijven doorontwikkelen in hun specialisme.

Op dit moment zijn deze diensten alleen mogelijk in Nederland, België en Italië.

Kijk hier voor meer informatie

Door goede samenwerkingen met lokale gespecialiseerde consultancies, kunnen we u ondersteunen met end-to-end consulting oplossingen op maat. Daarnaast bevinden zich in ons network professionals met een stevige achtergrond binnen de grootste consultancykantoren ter wereld.

Onze kernwaarden:

Snelheid
We gaan zeer snel voor u aan de slag, om de last van het team en management zo spoedig mogelijk te verlichten

Kwaliteit
Als subject matter experts kunnen onze kandidaten u op verschillende manieren ondersteunen: zij dragen bij aan de oplossing en uitkomst van uw vraagstuk en ondersteunen u bij het stroomlijnen van de processen.

Flexibiliteit
Wij begrijpen dat omstandigheden en prioriteiten in de loop der tijd kunnen wijzigen. Onze consultants hebben de benodigde ervaring om hiermee om te kunnen gaan en zullen u op een positieve manier bijstaan tijdens de veranderingen, en verliezen hierbij het doel van het project niet uit het oog.

Als u graag meer informatie of voorbeelden zou willen ontvangen van de verschillende complexe projecten en/of single workstream implementaties waar wij bij betrokken zijn geweest, neem dan gerust contact op.

Wij zijn Oliver James

We stellen's werelds meest getalenteerde mensen voor aan de meest gerespecteerde
organisaties over de hele wereld. Of het nu gaat om Financiële en Professionele
diensten, Technologie of de Commerciele industrie – werken met onze mensen
betekent dat u het belang van uw carrière erkent en dat het vinden van de juiste persoon toonaangevende organisaties nog sterker kunnen maken.

4f5a7232
19802a95

We brengen mensen samen

Hoewel uw relatie met OJ via een lokale consultant is; wordt hun kennis, expertise en netwerk ondersteund door de markt mapping van het wereldwijde OJ collectief. Dit
betekent dat u constant een hoog service- en leveringsniveau kan verwachten, waarbij C-suite talent wordt geplaatst in vaste en contractposities vanaf 12 wereldwijde locaties.

Onze drijfveren

Ons doel, onze missie en onze visie bepalen wie we zijn en hoe we ons gedragen; ze begeleiden ons in alles wat we doen, de beslissingen die we nemen en de activiteiten die we ondernemen om onze mensen te ondersteunen.

Mensen het gevoel geven dat ze er boven alles toe doen, het bespoedigen van carrières, keuzes en welvaart.

Onvermoeibaar toegewijd aan het verheffen van relaties, ervaringen en resultaten.

Mensen die willen samenwerken om elkaars potentieel te benutten.

Onze waarden

 • Innovatie

  We gebruiken onze kennis en expertise in onze branche om innovatieve oplossingen te vinden voor uitdagende rollen. We denken out of the box en creëren carrièreoplossingen om waarde toe te voegen aan de toekomstperspectieven en carrièreambities van onze kandidaten.

 • Passie

  Heel eenvoudig, we houden van wat we doen. We benaderen onze partnermerken en de carrièreambities van onze kandidaten met dezelfde passie. We zijn trots om het carrièrepad van onze kandidaten te begeleiden en vorm te geven, zij vertrouwen op ons eerlijke en innovatieve advies. Op dezelfde manier zien onze partners ons als een verlengstuk van hun bedrijf, begrijpende dat we echt gepassioneerd zijn over uitstekende service en succesvolle plaatsing.

 • Aanpassingsvermogen

  Ons bedrijf is wereldwijd. Wij beschikken over de competenties en capaciteiten om met succes regionale en internationale plaatsingen voor onze partners te leveren, verder gebruiken wij onze internationale bedrijfsnetwerken om de juiste rol voor onze kandidaten op de gewenste geografische locatie te vinden.

 • Partnerschap

  We hechten veel waarde aan vertrouwen en loyaliteit en proberen te allen tijde samenwerkingsrelaties op te bouwen op basis van respect en transparantie. We bieden consequent
  eerlijk en deskundig advies, hierbij worden wij gedreven door de wens om de beste culturele en technische fit voor rollen te vinden, rekening houdende met lange termijn progressieve carrièrepaden voor onze kandidaten.

 • Respect

  We respecteren en waarderen de partners en kandidaten waarmee we samenwerken en nemen de tijdom doormiddel van open, eerlijke gesprekken hun behoeften en verwachtingen te begrijpen. Wij werken te allen tijde met absolute discretie, integriteit en professionaliteit, met respect voor de carrièreambities van onze kandidaten en de opdracht van onze partners.

 • Uitmuntendheid

  We gebruiken onze expertise om succesvol uitmuntendheid te leveren. Met behulp van ons wereldwijde netwerk en ongeëvenaarde middelen, hebben we de expertise om
  uitstekend talent te identificeren, aan te trekken en te plaatsen. Inclusief het creëren van op maat gemaakte recruitment oplossingen voor de meer uitdagende rollen. Daarnaast zijn we trots op de uitmuntendheid in de zorg die wij leveren voor onze kandidaten, met respect voor hun carrièreaspiraties en door te zorgen dat we de beste culturele en technische pasvorm voor hen vinden.

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?