Launch Recite Me assistive technology
86c6db05

OJ Executive

Waarom kiezen voor OJ Executive

Ons internationale OJ Executive team is gespecialiseerd in het werven van managers voor het hoogste niveau en technische functies op directieniveau bij organisaties op het gebied van verzekeringen en financiële diensten. Het team met medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Europa, Azië-Pacific en de Verenigde Staten richt zich op het bouwen van duurzame relaties met een gevarieerd netwerk van huidige en toekomstige leiders.

Onze functionele deskundigheid stelt ons in staat om continu in contact te blijven met kandidaten voor managementfuncties in specifieke sectoren. Dankzij onze ervaring van meer dan 15 jaar en onze gedetailleerde marktinzichten, data en netwerk van relaties kunnen we geschikte kandidaten vinden. Terwijl traditionele wervingsbureaus iedere zoekopdracht meestal beginnen met een blanco vel, zijn wij vaak al lang bekend met de kandidaten die we voor senior functies aanbieden en die zijn doorgegroeid naar managementniveau.

Wat ons verder onderscheidt is ons brede scala aan flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan jouw situatie en behoeften.

Banner Default Image

Flexibele oplossingen

We hebben een flexibele en brede benadering om te komen tot een oplossing die precies voldoet aan je behoeften:

Volledige zoekopdracht: zoekproces van begin tot eind, inclusief een volledige en relevante rapportage van de markt, exclusieve kandidaten en het natrekken van referenties met een 360-gradenbenadering.

Search lite: aanvullen van je bestaande lijst van interne en/of directe kandidaten.

Search recovery: het oppakken van een zoekopdracht die bij een ander bureau was ondergebracht maar niet tot resultaat heeft geleid.

Talent pipelining: het onder de aandacht brengen van talentvolle kandidaten en potentiële toekomstige leiders.

Directe benadering: vertrouwelijke benadering van talentvolle kandidaten die je al op het oog hebt maar met wie je niet direct contact kunt opnemen.

Zoekopdracht voor meerdere locaties: het zoeken naar kandidaten die kunnen worden geplaatst op diverse internationale locaties. We kunnen in contact treden met lokale partners met inzicht in de markt om zo kandidaten te lokaliseren, terwijl je continu één aanspreekpunt hebt.

Modulaire diensten

Marktinzichten en rapportages: volledig inzicht in kandidaten, concurrenten en trends in de relevante markten.

Formele 360-gradenbenadering voor het natrekken van referenties: superieuren, directe collega’s, ondergeschikten, externe belanghebbenden.

Informele benadering voor het natrekken referenties: het op een discrete manier natrekken van referenties binnen ons vertrouwde netwerk.

Ontwerpen van inclusieve zoekprocessen: Genderneutrale functieprofielen, advertentiecampagnes, anonimiseren van kandidaten en adviezen voor het voeren van selectiegesprekken.

Psychometrische tests: in samenwerking met een of meer van onze vertrouwde partners.

Compensatievergelijking: door data gestuurde inzichten om goedkeuring van het budget te verkrijgen of marktconforme beloning na te streven voor huidige leidinggevenden.

Banner Default Image
Banner Default Image

Wat je kunt verwachten

Doordat we ons richten op relaties en gesteund worden door onze toonaangevende CRM en zoektechnologie, zijn we in staat om zeer effectieve marktinzichten te genereren en zodoende uitgebreide of beperkte lijsten van kandidaten voor te stellen. Daarnaast kunnen we dankzij duurzame relaties met onze partners in de bedrijfstak en onze efficiënte processen kostenbesparend voor je werken.

We komen graag met je in contact

Als je klaar bent voor de volgende stap in je carrière of op zoek bent naar een nieuwe leider voor je bedrijf, komen we graag met je in contact.

Indien je meer informatie wenst kunt je het contactformulier invullen

Image 2020 11 03 T18 19 45

The latest OJ Webinar

Are you looking to relocate?